1.     Jong Heren 1
4.     JC1 - ZH
5.     Heren Veteranen A

Lid worden van MHC De Dommel

Het lidmaatschap is officieel vanaf het moment dat de aanmelding via het formulier in bezit is van de ledenadministratie. U bent dan lid van onze vereniging.

Het formulier kunt u invullen en digitaal versturen. Het invullen van uw bankrekening en ondertekening van het formulier betekent tevens een machtiging ter incasso van de contributie.
De contributie wordt in 2 termijnen geïncasseerd, in september en eind januari.

Wanneer u uw inschrijving digitaal heeft gedaan krijgt u een pagina waar u via de printversie een kopie van de inschrijving kunt printen.

Ledenadministratie MHC De Dommel

Rosanne Hubers

Jeugdleden ontvangen een welkomsmail en tevens de gegevens om in te loggen op onze website www.mhcdedommel.nl.

Adreswijzigingen dient u zo snel mogelijk door te geven aan de ledenadministratie.

Wijzigingen in mobiel telefoonnummer en e-mailadres dient u zelf bij te houden. Onder het kopje vereniging "wegwijs op de site" kunt u vinden hoe een en ander in zijn werk gaat.

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen schriftelijk geschieden, mag ook per email, doch uiterlijk voor 1 juli van het lopende seizoen bij de ledenadministratie.

Tussentijdse opzeggen van het lidmaatschap ontslaat u niet van volledige contributieverplichting voor het betreffende seizoen. Dit staat los van de twee incassomomenten.

Email:[email protected]

JB1 - ZH Berkel Enschot Berkel-Enschot JB2 5-3