Je bent hier: MHC de Dommel
 
Mededelingen
Handige links
Clubprestaties
Statistieken Statistieken
deze weekdit seizoen
gewonnen gelijk verloren
Clubcompetitie
1.     Dames2Zaal
2.     JD1
3.     MD1
4.     JC1Zaal
5.     MC3Zaal

Hele clubcompetitie
MHC de Dommel
M.H.C. de Dommel
Zegenwerp 1a
5271 NC Sint Michielsgestel
Telefoon Clubhuis 073-5512072
www.mhcdedommel.nl
 
Postadres:
De Koperwiek 12
5271 LB Sint Michielsgestel
secretaris@mhcdedommel.nl
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
 

Bericht van onze Voorzitter Frans Hoeks

Op 17 januari heeft het bestuur met een aantal leden & ouders de eerste versie doorgenomen van de notitie "MHC de Dommel is een familiehockeyclub waarbij voor iedereen plezier in de hockeysport voorop staat". Bovendien zijn ook enkele andere onderwerpen besproken. Het algemeen verslag van die bijeenkomst en de inmiddels bijgestelde

Hulde aan keeperstrainers.....Als dank voor hun tomeloze inzet trakteerden de D- en E-keepers hun geliefde trainers na de laatste zaaltraining op taart, chocolade en bloemen. Dank jullie wel Monique, Ivar, Jeroen en Wouter. De keeperstrainingen in de zaal waren top!

Werving van nieuwe kinderen voor kennismakingstrainingen

Willen jullie deze bijgevoegde informatie doorgeven aan vrienden en/of bekenden, of ouders, die kinderen hebben van deze leeftijd en mee willen doen aan de kennismakingstrainingen bij De Dommel. 
In de bijgevoegde flyer staat alles wat ze moeten weten. comment Kennismakingstraining 2017.pdf

Thema-avond 'Lang leve de sportouder' op 14 maart 19.30

Welke rol speel jij als ouder langs de lijn? Helpt het om actief mee te coachen of is het beter om je maar helemaal stil te houden? Hoe ervaren je kinderen op het veld het eigenlijk als je hen enthousiast aanmoedigt of de scheidsrechter toch even wijzen op de de fouten die hij of zij (ongetwijfeld) maakt? Let op: gewijzigde aanvangstijd 19.30

Bericht voor coaches Zaalhockeyteams

Beste zaalcoaches,
Het laatste zaalweekend staat alweer voor de deur; we hebben al drie kampioenen (D2, JC1 en  MC3) en mogelijk worden dat er zes!! Komend weekend is nog heel spannend voor JB1, MB2 en MD2. Veel succes voor hen, maar ook nog voor alle andere teams die nog een drieluik hebben!!

Op zondag wederom "Funkey-trainingen" voor de allerjongsten

Graag doorgeven aan bekenden en vrienden met kinderen van deze leeftijd. 
Ook voor kinderen vanaf 4 jaar starten we weer met de FUNKEY-trainingen op zondagochtend. 
In bijgevoegd bestand staat alle info hiervoor. 

comment funkey hockey 2017.pdf

Wil jij een clubscheidsrechterskaart halen?

Hockey je zelf niet maar lijkt het je toch leuk om af en toe een (oefen)wedstrijd te (kunnen) fluiten? Of, wil je gewoon als ouder de hockeyspelregels beter leren kennen? Dan hebben we nu een mooi aanbod voor je: haal je clubscheidsrechterskaart in één dag. De datum bepalen we samen met degenen die zich aanmelden.

Op 6 maart starten de veldtrainingen weer ...

De veldtrainingen van alle teams starten weer na de carnavalsvakantie vanaf maandag 6 maart tenzij teams en trainers samen afspreken eerder te starten. In het laatste geval vragen we de trainers te verifiëren of het hek en de kleedkamers open zijn. De eerste wedstrijddag voor de junioren is op zaterdag 11 maart.

Betalen met Pin

Vanaf de tweede helft van dit seizoen is het mogelijk in het clubhuis te betalen met je pinpas. Een mooie vooruitgang. Heb je zelf ideeën voor verbeteringen, laat je dan horen. Of nog liever: Pak het zelf op! Samen maken we de club immers nóg mooier......

Dames 2 en JC1 Zaalhockeykampioen!

De eerste kampioen in de zaal zijn binnen. Met maar liefst een 14-1 overwinning op de laatste wedstrijddag is JC1 met een straatlengte voorsprong zaalhockeykampioen geworden. Dames 2 heeft op de laatste wedstrijddag de magische grens van 100 goals overschreden en is met 11 straight wins kampioen geworden. Gefeliciteerd mannen en dames! 

Doen de fietslichten van jouw kind het?

Het valt ons op dat er veel kinderen naar de (zaal)hockeytraining komen zonder fietsverlichting. We willen graag ongelukken voorkomen en roepen alle ouders op de fietsverlichting van hun kinderen te controleren en direct te repareren als deze niet goed functioneert. Doet het licht het niet, breng dan je zoon of dochter even! Zie ook video

Brieven van de Voorzitter
Er zijn nog geen brieven van de voorzitter.
Vandaag jarig
  • Anna van Roosmalen
Uitslagen
JB1-z HC Tilburg JB5 3-2
JB1-z Rosmalen JB2 4-0
JC1-z Liempde JC1 4-1
JC1-z Were Di Tilburg JC2 5-5
JongD1-z HC Waalwijk DJ1 4-4
JongD1-z MHC MEP DJ1 1-6
MB4-z Geel-Zwart MB4 2-4
MB4-z MHC MEP MB3 3-3
MC2-z V.M.H.& C.C. M.O.P. MC2 1-6
MC2-z Mixed Hockey Club Heesch MC1 2-4
Alle uitslagen
Recente verslagen